Plaćanje po konverziji u display kampanjama

Plaćanje po konverziji u display kampanjama

Plaćanje po konverziji u display kampanjama

U postavljanju bidding strategije/licitacije, moguće je izabrati plaćanje po konverziji u display kampanjama. Na ovaj način možete dodatno povećati efikasnost Google display kampanja ( u ovisnosti o odabranom cilju vašeg poslovanja), u kojima se obično licitira po modelu manual CPC ili CPM modela, gdje se plaća klik na display oglas ili cijena za 1.000 prikazanih oglasa.

Plaćanje po konverziji u display kampanjama znači da plaćate samo kada netko ostvari vašu definiranu konverziju na webu ili aplikaciji – i nikada nećete platiti iznad cijene koju ste definirali za akviziciju odnosno  konverziju (tCPA).

Plaćanje po konverziji u display kampanjama

Pretpostavimo da je Vaš ciljani CPA 100 HRK, a tijekom mjesec dana ili n vremena ste ostvarili 30 konverzija. Platit ćete 3.000 kuna, sa stvarnim CPA-om od 100 HRK. Treba naglasti da pri tom nećete plaćati za klikove ili pojavljivanja Vaših oglasa (ovime display postaje vrlo sličan search modelu kampanje, kada se plaća isključivo klik na Vaš oglas).

Plaćanje po konverziji u display kampanjama

Da bi ste mogli koristiti ovaj tip biddinga, Plaćanje po konverziji u display kampanjama, morate zadovoljiti kriterij, a to je ostvarenih 100 konverzija u posljednjih 30 dana, u protivnom vaš account će biti ‘ineligible’ odnosno nedotupan za ovakvu vrst licitiranja.

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Avatar
Digitalspot.hr

  Leave a Reply

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  APEL GRAĐANIMA, COVID-19

  #OSTANIMOODGOVORNI Čuvajmo naše zdravlje i zdravlje naših bližnjih! U SLUČAJU SIMPTOMA KORONAVIRUSA Simptomi: kašalj, grlobolja, curenje iz nosa, temperatura, glavobolja, otežano disanje, drhtavica. Izolirajte se od najbližih i nazovite svoga liječnika obiteljske medicine, koji će vam dati upute za daljnje postupanje te, prema potrebi, kontaktirati nadležnog epidemiologa. Besplatni Telefon: 0800 9999