Posljednja sezona Igre prijestolja razlikovat će se od prethodnih po manjem broju epizoda, ali i njihovu dužem trajanju, pa će se tako zapravo raditi o pravim malim filmovima. Šest epizoda od kojih će čak četiri trajati duže od sat vremena sigurno će oduševiti i najzagriženije fanove i držati ih u neizvjesnosti iz tjedna u tjedan.

Kolika je potražnja za prvom epizodom posljednje sezone Igre prijestolja, dokazuje i podatak da ju je u Australiji čak 1,77 milijuna Australaca ilegalno pogledalo, a vlasti su odlučile postrožiti zakone i uvesti odredbu kako će svatko tko ilegalno skine epizode “Igre prijestolja” – ići u zatvor.

Ipak, iako su obožavatelji trenutačno iznimno sretni jer napokon mogu ponovno uživati u avanturama svojih omiljenih likova, mnogi su se prisjetili i činjenice da će 19. svibnja cijela jedna era završiti.

Povodom premijere sezone, glumci “Igre prijestolja” na svojim su se društvenim mrežama počeli opraštati od serije koja im je promijenila život i mnogima priskrbila planetarnu slavu.

IMG-1789
IMG-1783
IMG-1784
IMG-1788
IMG-1785(2)
IMG-1786
IMG-1787
IMG-1790