Efikasno oglašavanje na YouTubeu

Efikasno oglašavanje na YouTubeu

Efikasno oglašavanje na YouTubeu

Pretvorite pažnju korisnika u akciju

Efikasno oglašavanje na YouTubeu zna biti vrlo izazovno za oglašivače. Kako pažnju korisnika pretvoriti u konkretnu akciju, kupnju, dolazak u našu trgovinu, on-line kupnju?

U konstantnom, da ne kažemo svakodnevnom razvoju digitalnih medijskih formi, postizanje/dostizanje rezultata može biti složeno, osobito kada je riječ o online videozapisima.

Uvidi i preporuke za efikasno oglašavanje na YouTubeu u priloženom dokumentu potkrijepljeni su istraživanjima, kao i studije slučaja iz najuspješnijih YouTube kampanja.

Bez obzira na to želite li potaknuti svijest/awareness, razmatranje/consideration, konverziju, moći ćete pronaći savjete i smjernice koje će vam pomoći u ostvarivanju rezultata na YouTube-u.

Ukoliko Vam se dokument ne prikazuje, refreshajte OVDJE.

 

 •  
  1
  Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
Avatar
Digitalspot.hr

  Leave a Reply

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  APEL GRAĐANIMA, COVID-19

  #OSTANIMOODGOVORNI Čuvajmo naše zdravlje i zdravlje naših bližnjih! U SLUČAJU SIMPTOMA KORONAVIRUSA Simptomi: kašalj, grlobolja, curenje iz nosa, temperatura, glavobolja, otežano disanje, drhtavica. Izolirajte se od najbližih i nazovite svoga liječnika obiteljske medicine, koji će vam dati upute za daljnje postupanje te, prema potrebi, kontaktirati nadležnog epidemiologa. Besplatni Telefon: 0800 9999