Kako AdWords display kampanje mogu vaš proizvod staviti u negativan kontekst?

adwords display

Kako AdWords display kampanje mogu vaš proizvod staviti u negativan kontekst?

Reading Time: 2 minutes

Google AdWords display kampanje mogu i Vaš proizvod staviti u nezahvalan kontekst

Primjer iz prakse oglašavanja putem Google AdWords display kampanja

Oglas proizvoda koji se pojavio u display kampanji na našem najposjećenijem portalu Index hr, dobio je pomalo smiješan (za one koji ugledaju takav oglas) ali i neugodan kontekst po oglašivača, jer očito je riječ bila o površnoj optimizaciji display kampanje.

Slijedi prikaz, koji ima isključivu edukativnu svrhu, a ne ‘prozivanje’ bilo agencije ili oglašivača, ukoliko je izravno radio display kampanju.

display index hr

 

 

 

Da se ovakve stvari ne bi desile/dešavale, treba koristiti najbolje prakse display kampanja, a koje obavezno uključuju negativne keyworde

 

Google AdWords display oglasi prikazuju se na više od dva milijuna web-lokacija i u više od 650.000 aplikacija tako da se vaš oglas može prikazati ondje gdje se nalazi vaša publika, a iz gore navednog primjera, za vaš proizvod/uslugu to može predstavljati i neugodnost.

 

Dosegnite odgovarajuće korisnike

Od milijuna web-lokacija, web-stranica s vijestima i blogova do Google web-lokacija kao što su Gmail i YouTube, Google prikazivačka mreža doseže 90% internetskih korisnika diljem svijeta.

Uz specijalizirane opcije za ciljanje, ključne riječi, demografiju i remarketing, možete potaknuti korisnike da primijete vašu robnu marku, pregledaju vaše ponude i poduzmu radnju.

Uvijek se poboljšavajte

Izmjerite rezultate svojih oglasa i saznajte koja publika ima najbolji odaziv. Bez obzira na to želite li povećati prodaju ili privući više poziva, AdWords vam pomaže da izmjerite uspješnost kampanje tako da možete unijeti izmjene i ostvariti svoje ciljeve.

 

Prepustite zato svoje kampanje certificiranim Google profesionalcima. Digitalac.hr je tu za vas, da čuva vas i vrijednost vaših cijenjenih proizvoda/usluga, od nespretno setiranih kampanja.

p.s

Naš najčitaniji news portal Index.hr nema nikakve utjecaje na prikaz ovakvih oglasa, samo napomena, riječ je o kontekstualnom oglasu unutar Google AdSense mreže publishera #digitalnimarketing #googledisplay #marketing #internetmarketing #display #adwords Adria.hr

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Avatar
Digitalspot.hr

  Leave a Reply

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  APEL GRAĐANIMA, COVID-19

  #OSTANIMOODGOVORNI Čuvajmo naše zdravlje i zdravlje naših bližnjih! U SLUČAJU SIMPTOMA KORONAVIRUSA Simptomi: kašalj, grlobolja, curenje iz nosa, temperatura, glavobolja, otežano disanje, drhtavica. Izolirajte se od najbližih i nazovite svoga liječnika obiteljske medicine, koji će vam dati upute za daljnje postupanje te, prema potrebi, kontaktirati nadležnog epidemiologa. Besplatni Telefon: 0800 9999