Fluentis

Fluentis

Fluentis je talijanski isporučitelj softvera koji posluje na tržištu rješenja za upravljanje preko 25 godina sa vlastitom ERP platformom s visokim tehnološkim sadržajem usmjerena na male, srednje/velike nacionalne i europske tvrtke.

Google Ads kampanjama za klijenta (search, display, video), ostvarili smo definirane ciljeve, a koji su primarno uključivali broj besplatnih downloada Fluentis ERP aplikacije, kojim su se posljedično zaključivali uspješni dugoročni ugovori s klijentima.

Fluentis se može koristiti putem tradicionalnog Client-Server modela ili putem Cloud-a (Public, Private, Isolated). Radi se o modularno skalabilnom proizvodu koji omogućuje potpunu kontrolu nad poslovnim procesima unutar tvrtke, od Računovodstva i financijskog upravljanja, Nabave i Prodaje, do potpunog upravljanja cjelokupnom Proizvodnjom i Logistike.

KAtegorije
web
klijent

FLUENTIS D.O.O

sustav upravljanja skladištem značajno smanjuje vrijeme potrebno za skladištenje i traženje artikala, omogućuje puno lakše detektiranje grešaka, ubrzava procese te povećava iskoristivost skladišnog prostora
Fluentis Dashboard Designer je alat za brzo i jednostavno stvaranje #dashboard grafički prikaz, kako bi poslovanje bilo pod kontrolom u bilo kojem trenutku.
Jeste li sigurni da vam je Excel dovoljan? Kako bi vaše poslovanje teklo bez zastoja potrebno je uskladiti sve radne procese unutar tvrtke. Dobar #poslovnisoftver može smanjiti frustracije i nezadovoljstva automatskim upravljanjem #skladištem i svim zalihama. Fluentis ERP